BOOMHUTTEN

 

Een boomhut in de tuin, dat is ...

het geheime hoofdkwartier van jonge avonturiers, een magische omgeving om tot rust te komen, een gezellige ontmoetingsplek voor de vriendinnenclub, een creatieve werk- of brainstormruimte, een originele slaapplaats voor gasten, … . Kortom, een fantasievolle en ontspannende plek voor jong en minder jong, waar iedereen zich meteen een stuk dichter bij de natuur voelt. 

 

Voor het bouwen van een boomhut is het essentieel dat de boom een sterke basis heeft: een robuuste stam met zware takken, goed verankerde wortels en dat de boom gezond en vitaal is. Wanneer we de boomhut niet in de boom zelf kunnen bevestigen, wordt de constructie gedeeltelijk of geheel op palen geplaatst. Maar wel zo dat deze volledig opgaat in de natuur.

 

Samen zoeken we uit welke boom geschikt is en maken we een ontwerp op basis van jullie wensen. Uitgangspunt hierbij is éénvoud, back to basics. Voor een boomhut met ingebouwde keuken, douchecabine en open haard zijn er andere bouwers. STROENK staat voor creatieve, no nonsense boomhutten, waar "terugtrekken in de natuur" centraal staat.

 

Voor deze projecten, waarbij een paar extra handen altijd welkom is, werkt STROENK samen met GOODIEWOOD en NOEST.PUURS, twee bevriende schrijnwerkers met dezelfde passie voor hout.