SPEELBOMEN

 

Niet elke boom is geschikt om een boomhut in te plaatsen. Dit betekent niet dat deze boom geen meerwaarde kan betekenen. Door het plaatsen van touwladders, een platform, een schommel, een uitkijkpost, trapjes, een loopbrug, een glijbaan, een klimplank, een katrol en zo veel meer, maken we van de boom een echte speelplek die kinderen prikkelt en actief uitdaagt. 

 

Voor de jonge kampenbouwers bevestigen we een aantal aanknooppunten voor tentdoeken in de speelboom. Zo kunnen ze zelf creatief aan de slag om hun eigen coole schuilplaats te bouwen. Voor volwassenen (of de hond des huizes) toveren we onder deze boom een perfect "chill" plekje, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is met een drankje en een leuk boek.

 

Hebben jullie geen boom ter beschikking? Dan kan er steeds met natuurlijke elementen gespeeld en gecreëerd worden. Een hindernissenparcours, een evenwichtsbalk, een tribune, een tunnel, ... gemaakt uit kwalitatief hout voor eindeloos speelplezier. 

 

Ook een insectenhotel, voederplekje voor vogels en eekhoorns, observatiehutje of een hangmat behoren tot de mogelijkheden.

 

Met andere woorden: iedereen geniet mee van een speelboom!